onsdag 23 juni 2010

När gav du gräsklipparna en service sist?


När ska man utföra service på sin gräsklippare? Jag varje år är en bra tumregel smartast på hösten då är det garanterat lugnt och du slipper långa väntetider hos servicecentret. Men vill man bli påmind när det är dags så finns nu ett enkelt hjälpmedel från Briggs & Stratton ”SerivsExpert” en lite finurlig sak som monteras på handtaget till gräsklipparen och som talar om när det är dags att bytta olja och tändstift mm. Hur fungera det? Den registrerar vibrationer i handtaget när gräsklipparen är i gång och har reda på hur många timmar som är körda och indikerar när det är dags att bytta luftfilter, tändstift och olja eller bara en enkel kontroll. Smart eller hur!

Har provat på två gräsklippare under förra året och det funkar riktigt bra och så dyr är inte denna manick heller, under 200kr. Det enda som är dåligt är buntbanden som följer med. Men de kan man byta ut.

för mer info:

http://www.servisexpert.com/

1 kommentar:

  1. Fitness along with physical exercise enjoy an important position within your our health and wellbeing. Fitness is starting to become very well liked presently and you may view men and women via almost all guides associated with living getting to their own athletic shoes along with taking a go lower the actual recreation area early each day.Kyäni

    SvaraRadera